Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Mevrouw Heijboer-Kloosterman van harte welkom bij de vereniging.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Open Tentoonstelling 2019

affiche TT 2019

Van 17 t/m 19 oktober 2019 organiseren wij weer onze jaarlijkse Open Tentoonstelling. Deze zal net als vorig jaar plaatsvinden in de schuurkas van Neefjes Tulpen te Berkhout. De show is vrij toegankelijk voor publiek op vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

We hebben de volgende keurmeesters kunnen contracteren:

Diergroep Keurmeester
konijnen Roel Schraa (A)
Cor Bregman (C)
Gerrit de Gooijer (B)
cavia's Aly Bennink-Schilder (A)
(dwerg)hoenders, Serama's Leo van Wetering (A)
sierduiven John Hartman (A)

Keurdag (m.u.v. de cavia's) op donderdag 17 oktober. Om aan de wensen van de caviafokkers (potentieel inzenders) te voldoen worden de cavia's op zaterdag 19 oktober gekeurd. De caviafokkers mogen hun dieren vanaf woensdagavond reeds inkooien, maar de dieren moeten vóór zaterdagochtend 09:00 uur zijn ingekooid om aan de keuring te kunnen deelnemen.

De tentoonstelling zal op vrijdagavond officieel worden geopend door mevrouw C. van de Pol (wethouder gemeente Koggenland). Zij zal dan ook de prijzen uitreiken.

kleurplaat 2019

Ook dit jaar weer een kleurwedstrijd voor de kleinste dierenvrienden (t/m 12 jaar). Download de kleurplaat, print hem, kleur hem zo creatief mogelijk in en breng hem langs op onze tentoonstelling tot zaterdag 15:00 uur. Dan wordt de fraaiste tekening gekozen. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Op zaterdag 19 oktober van 11:00 tot 13:00 uur organiseren we een knuffelkeuring voor cavia's. Kom met uw lieve cavia naar onze tentoonstelling en laat hem/haar gratis beoordelen op karakter, verzorging, bouw/type en uiterlijk. Dit is ook een prima gelegenheid om uw vragen te stellen.

In aanvulling op het prijzenschema zoals weergegeven in het vraagprogramma:

  • prijs voor beste cavia NE (niet erkend)
  • aanmoedigingsprijs cavia's, vrij toe te kennen door keurmeester; beschikbaar gesteld door "De Knoevelshop"

Gedetaillerde informatie vindt u in het vraagprogramma. Indien u het vraagprogramma per e-mail of post wenst te ontvangen, stuur dan even een e-mail aan bij de secretaris.

U kunt vanaf heden uw dieren inschrijven. Dit kan op twee manieren, namelijk ...

  • downloaden van inschrijfformulier, dit af te drukken, volledig in te vullen en vervolgens in te scannen en als bijlage aan een e-mail of per post op te sturen aan de secretaris (adres: Mathilde Wibautstraat 17, 1628PH Hoorn);
  • digitaal in te schrijven via deze website.

U ontvangt een email te bevestiging van uw inschrijving.

Inschrijving gesloten

Aantal ingeschreven dieren:

Diergroep Aantal
konijnen 166
cavia's 68
(dwerg)hoenders en Serama's 24
sierduiven 72
Totaal 330

Status per 6 oktober 2019

Ondanks dat onze kleindierliefhebberij een moeilijke tijd doormaakt is het aantal ingeschrijvingen voor onze open tentoonstelling dit jaar onverwacht groot. 30% meer dieren dan het gemiddelde over de afgelopen 18 jaar. Zoveel konijnen zelfs, dat we een derde keurmeester voor de konijnen hebben moeten contracteren.

aantal dieren 2000 2019

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech