Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Van 17 t/m 19 oktober organiseren we weer onze open tentoonstelling. De inschrijving is geopend. Iedereen is van harte welkom.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Websitebeheer

Beste bezoeker,

Mijn naam is Edwin Broekhuizen. Naast het feit dat ik de secretaris ben van E.W.K.C.&P.V. en Thrianta's fok als liefhebberij, onderhoud/beheer ik ook deze website.

Ik maak deze website dus niet. Dat doen in principe degenen, die mij de informatie aanleveren. Dit zijn het bestuur en de leden, maar ook de bezoekers van deze website. Heeft u interessante informatie en/of foto's, natuurlijk wel met enige relevantie tot de kleindierliefhebberij, dan is deze altijd van harte welkom. Ik ontvang deze bij voorkeur per e-mail.

Heeft u andere aan- of opmerkingen over de website, schroom dan niet deze mij te melden. Ik hoop samen met u te werken/bouwen aan een fraaie en interessante website, die de vereniging ondersteund en de kleindierliefhebberij promoot.

Indien u zich registreert als gebruiker van deze website, dan krijgt u toegang tot meer informatie. Bent u lid van de vereniging dan krijgt u de maximale toegang.

Laat ook eens een berichtje achter in het gastenboek.

Wij hopen u regelmatig te mogen begroeten als bezoeker van deze website.

Met vriendelijke groeten,

Edwin Broekhuizen
Websitebeheerder

Mathilde Wibautstraat 17
1628 PH Hoorn
tel: 0229-249048 / 06-28843049
e-mail: info@efbroekhuizen.nl 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech