Welkom op onze website.   Click to listen highlighted text! Welkom op onze website. Powered By GSpeech
Van 17 t/m 19 oktober organiseren we weer onze open tentoonstelling. De inschrijving is geopend. Iedereen is van harte welkom.

InloggenZoeken

Taalkeuze

nlenfrde

Wie is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

De volgende leden/geregistreerde bezoekers zijn online:

Wijzigingen

Open Tentoonstelling 2019

affiche TT 2019

Van 17 t/m 19 oktober 2019 organiseren wij weer onze jaarlijkse Open Tentoonstelling. Deze zal net als vorig jaar plaatsvinden in de schuurkas van Neefjes Tulpen te Berkhout. De show is geopend op vrijdag van 09:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

We hebben de volgende keurmeesters kunnen contracteren:

Diergroep Keurmeester
konijnen Roel Schraa (A)
Cor Bregman (C)
cavia's Aly Bennink-Schilder (A)
(dwerg)hoenders, Serama's Leo van Wetering (A)
sierduiven John Hartman (A)

Keurdag (m.u.v. de cavia's) op donderdag 17 oktober. Om aan de wensen van de caviafokkers (potentieel inzenders) te voldoen worden de cavia's op zaterdag 19 oktober gekeurd. De caviafokkers mogen hun dieren vanaf woensdagavond reeds inkooien, maar de dieren moeten vóór zaterdagochtend 09:00 uur zijn ingekooid om aan de keuring te kunnen deelnemen.

Ook dit jaar weer een kleurwedstrijd voor de kleinste dierenvrienden (t/m 12 jaar). Download de kleurplaat, print hem, kleur hem zo creatief mogelijk in en breng hem langs op onze tentoonstelling tot zaterdag 15:00 uur. Dan wordt de fraaiste tekening gekozen. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Op zaterdag 19 oktober van 11:00 tot 13:00 uur organiseren we een knuffelkeuring voor cavia's. Kom met uw lieve cavia naar onze tentoonstelling en laat hem/haar gratis beoordelen op karakter, verzorging, bouw/type en uiterlijk. Dit is ook een prima gelegenheid om uw vragen te stellen.

Gedetaillerde informatie vindt u in het vraagprogramma. Indien u het vraagprogramma per e-mail of post wenst te ontvangen, stuur dan even een e-mail aan bij de secretaris.

U kunt vanaf heden uw dieren inschrijven. Dit kan op twee manieren, namelijk ...

  • downloaden van inschrijfformulier, dit af te drukken, volledig in te vullen en vervolgens in te scannen en als bijlage aan een e-mail of per post op te sturen aan de secretaris (adres: Mathilde Wibautstraat 17, 1628PH Hoorn);
  • digitaal in te schrijven via deze website.

U ontvangt een email te bevestiging van uw inschrijving.

Inschrijving sluit 6 oktober 2019

Aantal ingeschreven dieren:

Diergroep Aantal
konijnen 2
cavia's -
(dwerg)hoendser en Serama's 4
sierduiven -
Totaal 6

Status per 16 september 2019

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech